Pojedinosti nisu opsesija, to je sama bit savršenstva.

Preciznost svakog dijela, ekstaza materijala. Izvedba koja uzbuđuje dok zavodi. Opsesija je prevladavanje granica nečije mašte, redefiniranje svakog poznatog parametra koji se smatra neprohodnim. Izvrsnost nije dovoljna. Postanite nepobjedivi.

SAVRŠENTVO OPSESIJE

Preciznost svakog dijela, ekstaza materijala. Izvedba koja uzbuđuje dok zavodi. Opsesija je prevladavanje granica nečije mašte, redefiniranje svakog poznatog parametra koji se smatra neprohodnim. Izvrsnost nije dovoljna. Postanite nepobjedivi. 

EKSTREMNA UČINKOVITOST

Omogućivanje nemogućeg

Svaki detalj Pista GP RR dizajniran je za izvanredne performanse. Detaljna istraživanja rafiniranih materijala i potpuno novih tehnoloških rješenja čine iznimnu zaštitu. Isto je zagarantirano i MotoGP ™ vozačima. Nema razlike. Ljuska od 100% karbonskih vlakana, otvori za zrak od legure metala, nevjerojatno smanjeni mehanizmi vizira. Razina sigurnosti koja čini nemoguće mogućim.

AERODINAMIKA, STABILNOST, BRZINA

Po uzoru na zrak, za uzimanje u zrak

Njegov oblik presijeca zrak, svaki detalj osmišljen da osvoji njegov otpor. Karakteristična klinasta čaura, aerodinamični kanali urezani na vrhu školjke, otvori za zrak od metalne legure s krilatim profilom i spojler dizajniran da eliminira dinamičku težinu kacige i djeluje sinergijski s aerodinamičnom grbom odijela. Savršenstvo je u detaljima. A sve je to modelirano vjetrom, tako da vozač može letjeti izvan svih granica.

POVJERENJE KONTROLE

Dizajniran za postavljanje rekorda, rođen kao legenda

Kontrola je za ratnika sve. Potpuno prilagođena unutrašnjost, izuzetno lagani i prozračni materijali, integrirani sustav hidratacije, optički vizir ultraljubičaste klase 1: detalji nad kojima je opsjednuto vozaču apsolutno povjerenje i svjesnost. Um je usmjeren isključivo na cestu. Savršena vedrina s kojom možete postaviti nove rekorde i postati legenda.