BORN TO GO AHEAD. IT'S AN ALL-ROUNDER.

S2 Sport ima savršeni odnos težine, kompaktnosti, praktičnosti i udobnosti za vožnju. projektiran i opremenjen za sportskog turista, koji ne žele kompromise.

ODGOVARA SAVRŠENO. ODGOVARA SIGURNO.

Kaciga za motocikle u skladu je s ispitnim standardom ECE R 22.05 i stoga se može koristiti u cijeloj Europi. S2 Sport dostupan je u veličinama od XS do 2XL. To odgovara opsegu glave od 52 do 63 centimetra.

PAMETNE IDEJE U INTEGRALNOJ KACIGI:

Vanjska ovojnica kacige kombinira najbolji aerodinamični oblik s posljedičnom zaštitom. Nadalje, veliku vrijednost dali smo maloj težini i optimalnoj stabilnosti. Višedijelna konstrukcija unutarnje ljuske s složenom segmentacijom omogućuje veće usvajanje sile. Promišljeno višezonsko pjenjenje unutarnje ljuske pruža velika svojstva prigušivanja udara. Sve ovo predstavlja maksimalnu sigurnost.

JEDNOSTAVNA I IZUZETNO TIHA:

Posebno oblikovanje oklopa kacige i prednjeg ruba kacige pružaju potrebnu sila spuštanja. Ni veće brzine ne dovode do sila podizanja. Nadalje, S2 Sport ima smanjeni aerodinamički otpor i optimiziranu stabilnost u smjeru. Kada se vozite goli bicikli, buffeting je također jasno smanjen. Mnogo sati provedenih u akustičnom tunelu SCHUBERTH također je pretvorilo S2 Sport u jednu od najtiših postojećih integralnih kaciga.

POGLED I JASAN PRIKAZ:

Vizir je izrađen od polikarbonata otpornog na ogrebotine, proizvedenog u procesu brizganja. Prozirni vizir klasificiran je kao optički razred 1. Promjena je prava dječja igra bez potrebnih alata. Spreman za zaštitu od magle: Zajamčeno nema maglice zbog principa dvostrukog zaslona.

PROAKTIVNA SIGURNOST:

Kao i svaka SCHUBERTH motociklistička kaciga, i S2 Sport ima reflektirajuće jastučiće na rubu kacige. To osigurava lako uočavanje u mraku.

IZVANA TVRDA - UNUTRA MEKA:

Odabrani COOLMAX® tekstil iznutra odgovoran je za brz i pouzdan transport vlage prema van i za pružanje ugodne unutarnje temperature kacige za vozača. Otvori za ventilaciju mogu se otvoriti ili zatvoriti kroz ljetni ili zimski položaj presvlake. Unutarnja obloga izrađena je na takav način da je moguća ugodna ventilacija. Jastuk je antialergijski i antibakterijski. Nadalje, može se ukloniti i oprati.

I VAN NA SVJETLO: VIZIR ZA SUNCE

Štitnik za sunce odmah je ugrađen u S2 Sport. Štitnik za sunce može se jednim potezom ruke produžiti ili uvući pomoću klizača na rubu kacige. Sada možete brzo reagirati poput munje na iznenadni odsjaj sunca.

JEDNOSTAVNO I GENIJALNO: DUPLI D-LOCK

Dvostruka D-brava olakšava i precizno podešava remen za bradu te pouzdano ostaje na mjestu. Zbog svoje jednostavnosti, pouzdanosti i sigurnosti, dvostruka D-brava je brava koja se koristi i predviđa u utrkama. S2 Sport serijski dolazi s ovom bravom.