Moderna, ali bezvremenska, urbana otvorena kaciga izgleda retro s unutarnjim otvorom i prednjim vizirom. NEXX SX.60 kao model nudi pametne dizajne pogodne za urbani stil. Izrađena od jakog polikarbonata i izuzetno lagana. Budući da je otvoren i lagan, pogodan je za gradsku vožnju skuterom ili za kratke šetnje.

Motociklistička kaciga retro izgleda

Udobnost i stil kombiniraju se sa stvarnom zaštitom. Vanjska ovojnica izrađena je od jake tehnologije polikarbonata. Ova široka paleta NEXX SX.60 kombinira kompaktnost i funkcionalnost pomoću kojih se lako možete kretati gradom. Otvorena kaciga, koja je izuzetno lagana, težina kacige je samo 1050 gr. Interijer je izuzetno mekan i udoban te antibakterijski obrađen, što je ljeti itekako dobrodošlo. Štitnik je izrađen od Lexana, što znači da je otporan na ogrebotine. U većini slučajeva neizostavni štitnik za sunce zamjenjuje sunčane naočale, a još je korisniji onima koji nose zaštitne naočale. Vanjska ovojnica izrađena je od jakog polikarbonata (Advance Thermo Alloy Smola) i izuzetno je lagana. Težina kacige je samo 1050 gr. Gotovo svaka motociklistička kaciga danas treba štitnik za sunce. Ovo zamjenjuje sunčane naočale i izvrsno je rješenje za sve one koji koriste dioptrijske naočale. Zatamnjena je za 80%, što znači da je funkcionalna poput vrlo dobrih sunčanih naočala, pružajući vam jasan i čist pogled u sunčanim danima. Idealno za lutanje gradom ljeti, može i duže, sve ovisi o vašem motoru. Kaciga se lako i brzo otkopčava i zatvara podesivim mikro zatvaračem. NEXX SX.60 idealna je mlazna kaciga za skuter.

Motociklistička kaciga trebala bi vas čvrsto uhvatiti za glavu, ali ne bi vas trebala pritiskati, pazite da odaberete pravu veličinu. Ispravno odabrana jet kaciga pružit će vam zabavno i sigurno iskustvo. Sve kacige NEXX su sigurnosno odobrene i u skladu su s ECE 22/05 standardom. Neka vas vaš skuter povede u nove avanture.