UČINITE SVOJU STVAR. GDJE GOD. ŠTO GOD. KADA GOD.

Preklopna kaciga za sportske vozače. Udobna i provjerena 100.000 puta.

Visokokvalitetni materijali. Promišljene funkcije prilagođene operateru. Temeljito testirano - radi vaše sigurnosti. Dubinsko tehničko znanje i dugogodišnje iskustvo pretvaraju C3 Pro u funkcionalno čudo kakvo jest.

Već dugi niz godina najpopularnija kaciga iz asortimana SCHUBERTH. Univerzalni talent u smislu funkcionalnosti, udobnosti i zaštite. C3 Pro je preklopna kaciga koja je pogodna za duge ture.

SAVRŠENO pristaje. SIGURNO pristaje.

Kaciga za motocikl u skladu je sa ispitnim standardom ECE R 22.05 i stoga se može koristiti u cijeloj Europi. C3 Pro dostupan je u veličinama od XS do 3XL. To odgovara opsegu glave od 52 do 65 centimetara.

Visoka tehnologija u smislu sigurnosti:

Posebna tehnologija ljuske SCHUBERTH  kacige omogućuje kombiniranje male težine s optimalnom stabilnošću. Stakloplastika s posebnom smolom utiskuje se u oblik ljuske kacige iznimno visoke čvrstoće pod visokom temperaturom i visokim tlakom. Višedijelna konstrukcija unutarnje ljuske omogućuje veći unos sile i povećava sigurnost.

Za hladnu glavu:

Unutarnja obloga izrađena je tako da je kaciga sigurna i udobna za nošenje. COOLMAX® tekstil inteligentno se koristi s unutarnje strane kacige za stvaranje optimalne klime. Interpower® premazi učinkovito prenose vlagu i s tim stvaraju dodatno hlađenje za korisnika kacige. Naravno, unutarnja obloga ima Öko-Tex 100 certifikat, može se ukloniti i prati.

Precizno i ​​sigurno:

Brava sa mehaniznom omogućuje jednostavno i idealno namještanje remena za bradu na glavu svaki put kad stavite motociklističku kacigu. Duljina remena za bradu može se podesiti s obje strane.

Znanost iz zračnog tunela: aerodinamika

U zračnom tunelu SCHUBERTH razvijen je poseban oblik ljuske kacige i aerodinamičnog spojlera. Rezultat: jasno poboljšan kontaktni tlak, bez podizanja, stabilnost u smjeru i bez udarca. Sve to čini opuštenu i sigurnu vožnju - čak i pri većim brzinama.

Ššššš!: akustika

C3 Pro jedna je od najtiših kaciga na svijetu. Jastuk za vrat ergonomski je oblikovan i usklađen s odbojnikom vjetra. Oblik ljuske kacige aeroakustički je usklađen s strujama vjetra oko kacige. Turbulatori na štitniku rezultiraju smanjenjem buke i sprječavaju zviždanje kada je vizir otvoren. Detaljno smo istraživali kako bismo mogli izgraditi izuzetno tihu kacigu - i uspjeli smo u tome! Niska razina buke aktivno promiče koncentriraniju vožnju, a time i veću sigurnost.

I izađite na svjetlo:

Štitnik od sunca instaliran je u C3 Pro od samog početka. Štitnik za sunce može se produžiti ili uvući jednim pokretom ruke pomoću klizača na rubu kacige. Sada možete brzo reagirati na iznenadni odsjaj sunca.

Vidjeti i biti vidljiv: reflektirajući jastučići

Kao i sve SCHUBERTH kacige, C3 Pro također ima reflektirajuće jastučiće na donjoj strani ovratnika kacige. To vam pomaže da se bolje vidite u mraku. Plus za vašu sigurnost.

Uvijek svjež zrak: Ventilacija

Stalna cirkulacija zraka znači neprekidan ulaz svježeg zraka. Prozračivanje glave i neizravno prozračivanje vizira vode zrak dalje u zračne kanale unutarnje ljuske EPS -a i ravnomjerno raspoređuju zrak za disanje u unutarnjem dijelu kacige. Otvori za ventilaciju se mogu regulirati. Otvor za zrak straga jamči stalan protok zraka.