KRE SV

Motociklistička kaciga MT Helmets KRE SV izrađena je od kompozitnih vlakana (stakloplastike i trikompozita). Namijenjena je i sportskim i touring motociklistima. Integralna kaciga pruža vam sjajan pogled kroz vizir zahvaljujući širokom vidnom polju.

Aerodinamički oblik motociklističke kacige

Vanjska ljuska izrađena je u 3 veličine (XS-S), (ML), (XL-2XL). Unutarnja presvlaka je uklonjiva i periva i izrađena od antialergijske tkanine. Unutra se nalazi nekoliko zračnih kanala za ulaz i izlaz zraka, za poboljšanu ventilaciju kacige. Radi veće sigurnosti, unutrašnjost ljuske izrađena je od polistirenskog materijala različite gustoće, pa kaciga učinkovito apsorbira silu u slučaju udara. Kaciga je pričvršćena dvostrukim D-prstenom, koji osigurava fiksno držanje kacige u slučaju pada. Vanjski vizir (proziran) otporan je na ogrebotine i pruža široko vidno polje (100% Max Vision). Štitnik se lako uklanja bez upotrebe alata, ima optimalno zatvaranje, što sprječava ulazak zraka tijekom vožnje. Da zamagljivanje ne bi predstavljalo problem, omogućuje vam pripremu za Pinlock.

Težina kacige je oko 1450 gr. MT KACIGE KRE SV udobna je kaciga koja odgovara širokom spektru motociklista. Također privlači izgled atraktivnom bezvremenskom grafikom.