"Road movie in colors"

Naši viziri vas štite od vremenskih prilika, prljavštine i krhotina, a također filtriraju >99% UV zračenja (UV-A i UV-B). S nijansiranjem ili premazom zrcala, nude vam dodatnu zaštitu od odsjaja i daju vašoj kacigi hladan izgled.

Umjesto toga, prozirni ili kontrastni viziri pružaju bolji pogled na manje sunčane dane života motociklista, u mraku ili u uvjetima lošeg osvjetljenja u nepovoljnim vremenskim situacijama. Čak i putovanje kroz kišni grad postaje izvrstan film ceste s pravim vizirom!

 

šepičcommerce novo

 

SAMOZATAMNJUJUĆI - PHOTOCROMIC

Vizir s fotokromnom funkcijom nijansiranja iz TRANSITIONS® Adaptive Technology dinamički reagiraju na promjenjive svjetlosne uvjete, čineći ih pravim svestranim vizirima.

Stupanj boje i brzina tamnjenja i posvjetljenja ovise o intenzitetu UV zračenja, kutu upada svjetlosti i temperaturi okoline. Spektar nijansi kreće se od jasne u tami do srednje nijanse u uvjetima naoblake ili slabog osvjetljenja do jake nijanse na jakoj sunčevoj svjetlosti, usporedive s našim tamnim nijansama vizira.

Zamračenje i posvjetljivanje su spori i laki za oči, ali može zahtijevati otvaranje vizira tijekom naglih promjena svjetla kao što su prolazi kroz tunel.

 

Uvoznik i prodaja SHOEI kaciga za Hrvatsku: Šepić Commerce

 

 

šepičcommerce novo