NAJNAPREDNIJA TEHNOLOGIJA SAMO ZA VAŠ C5

Izuzetno jednostavan za instalaciju, konfiguraciju i korištenje, SC2 postavlja novi standard za komunikaciju motocikala. HD zvučnici i tri antene za FM radio, Bluetooth interkom i Mesh interkom već su unaprijed instalirani u SCHUBERTH C5. SC2 je iznimno jednostavan za instalaciju: priključite HD BOOM mikrofon, uklonite poklopce na stražnjoj strani kacige, oslobodite kućište daljinskog upravljača sa strane, uključite oba, uključite ih i spremni ste za vožnju!

MESH 2.0

Zahvaljujući novoj Mesh 2.0 tehnologiji, SCHUBERTH SC2 pruža vrhunsku razinu interkom veza redefinirajući koncept "komunikacijske mreže". Tehnologija Mesh 2.0 povećava za 80% količinu podataka koji se prenose u teškim i izazovnim uvjetima, istovremeno osiguravajući mogućnost povezivanja s gotovo neograničenim brojem sudionika.

NEUPOREDIVA AUDIO KVALITETA

SC2 nudi izvanredne audio performanse zahvaljujući kombinaciji HD zvučnika i nosača HD mikrofona s novim senzorom za pružanje najviših performansi za glasovnu komunikaciju. Sve to, u kombinaciji s naprednom kontrolom buke, pruža iskustvo zvuka svjetske klase.

NEOGRANIČENE PERFORMANSE

Zahvaljujući novim oblicima antena i pozicioniranju ispod školjke, radna udaljenost od motocikla do motocikla sada je do 2 km na otvorenom terenu. Glavna jedinica, savršeno integrirana na stražnjoj strani kacige, uključuje bateriju visokih performansi koja može osigurati vrijeme razgovora do 12 sati. Novi daljinski upravljač smješten sa strane kacige, ergonomski je dizajniran kako bi se osigurala maksimalna uporabljivost s rukavicama.

"HANDS FREE" KOMUNIKACIJA

SC2 nudi novi način komunikacije zahvaljujući glasovnim naredbama interkom sustava uz potpuni pristup Google i Apple glasovnim asistentima. Nekoliko radnji neće trebati više pokretati prstima kako bi se osiguralo bolje i sigurnije iskustvo vozača.

SCHUBERTH SC2 APLIKACIJA

Potpuno nova aplikacija SCHUBERTH SC2 daje mogućnost prilagodbe postavki uređaja prema vašim potrebama i preferencijama za izvanredno i personalizirano iskustvo. Dostupno za Apple iOS i Google Android.

 UGRADNJA SC2