SCHUBERTH S3 označava sljedeće korake u SCHUBERTH kolekciji Sport touring kaciga, kao i prva SCHUBERTH kaciga za cijelo lice koja zadovoljava novu homologaciju ECE 22.06. SCHUBERTH S3 je savršena kombinacija performansi i sigurnosti trkaćih kaciga s udobnošću touring kaciga. Potpuno novi SCHUBERTH S3 uključuje sve najnovije SCHUBERTH standarde u pogledu sigurnosti, aerodinamike i aeroakustike.

NOVO POGLAVLJE

Segment pune maske dio je SCHUBERTH-ove DNK i seže do početaka tvrtke, s "Integralom" lansiranim 1976. Za razvoj ove nove kacige pune face, stručnjaci, tehničari i inženjeri inspirirali su se ovim naslijeđem za stvaranje nova generacija full face kaciga koja označava početak novog poglavlja.

IZVANREDNE AEROAKUSTIČKE PERFORMANSE

Od prvog SCHUBERTH INTEGRALA, izvanredna aeroakustička izvedba bila je jedan od istaknutih elemenata svih SCHUBERTH kaciga za cijelo lice. Tijekom razvoja S3 naši tehničari i testni vozači proveli su duge sate u zračnom tunelu SCHUBERTH-a i na njemačkim cestama optimizirajući dizajn školjke kacige kako bi se postigla najbolja ravnoteža između aerodinamike i vrlo niske razine buke.

SCHUBERTH INDIVIDUALNI PROGRAM

Podstave SCHUBERTH S3 postavljaju nove standarde u pogledu udobnosti. Standardna podstava je razvijena kako bi ponudila beskompromisnu udobnost svim našim kupcima, ali oni s "ekstremnim oblicima glave" obično su prisiljeni raditi kompromise s pristajanjem i veličinama.

Za SCHUBERTH kompromis nije opcija, tako da S3 također ima koristi od "Individualnog programa". Poseban program koji je imao za cilj osigurati maksimalnu udobnost vozaču dajući mogućnost prilagođavanja unutarnje podstave s više opcija debljine za strane, leđa i jastučiće za obraze.

SIGURNOST NA PRVOM MJESTU

U SCHUBERTH-u sigurnost nam je glavni fokus. Sa S3, SCHUBERTH predstavlja svoju prvu kacigu za cijelo lice s homologacijom ECE-R 22.06. To uključuje novu DFP staklenu ljusku ojačanu karbonskim vlaknima za poboljšanu apsorpciju udara i manju težinu.

Baš kao i cijela SCHUBERTH kolekcija, S3 ima koristi od sustava protiv otkotrljanja povezanog s remenom za bradu u novom naprednom položaju za poboljšanu udobnost na području grla.

SCHUBERTH SUSTAV ZA SPAŠAVANJE

S novim S3, SCHUBERTH predstavlja S.R.S (SCHUBERTH RESCUE SYSTEM).

Zahvaljujući ovom sustavu, hitne službe mogu ukloniti jastučiće za obraze povlačenjem 2 trepavice i smanjiti sile primijenjene na vozačev vrat, olakšavajući skidanje kacige.

NOVI USISNIK ZRAKA NA BRADI

SCHUBERTH S3 ima dvostruki dovod zraka za bradu koji uključuje perivi i izmjenjivi filtar za pravilno disanje tijekom vožnje u ekstremnim uvjetima. Ergonomski gumbi nude jednostavno podešavanje dva varijabilna prednja ventilacijska otvora.

INTERCOM SUSTAV

Najnaprednija tehnologija samo za vaš SCHUBERTH S3. Izuzetno jednostavan za instalaciju, konfiguraciju i korištenje, SC2 postavlja novi standard za komunikaciju motocikala. Mikrofon, HD zvučnici i tri antene za FM radio, Bluetooth interkom i Mesh interkom već su unaprijed instalirani u SCHUBERTH S3.

SC2 je izuzetno jednostavan za instalaciju: uklonite poklopce na stražnjoj strani kacige, oslobodite kućište daljinskog upravljača sa strane, uključite oba, uključite ih i spremni ste za spaljivanje gume!

MESH 2.0

Zahvaljujući novoj Mesh 2.0 tehnologiji, SCHUBERTH SC2 pruža neusporedivu razinu interkom veza redefinirajući koncept "komunikacijske mreže". Uz tehnologiju Mesh 2.0 sada je moguće povezati se s gotovo neograničenim brojem sudionika.

Osim toga, naš novi sustav nudi najnovije HD zvučnike i mikrofon tvrtke Sena, naprednu kontrolu buke, digitalnog pomoćnika i asortiman usporediv s najučinkovitijim proizvodima dostupnim na tržištu.

INTEGRIRANI VIZIR ZA SUNCE

S3 nudi integrirani i podesivi preklopni vizir za sunce i poboljšano vidno polje zahvaljujući patentiranom V-lock mehanizmu.